Pyramid- komplett och anpassningsbart

Flexibilitet-Anpassningsbart-Användarvänlighet och Heltäckande är nyckelord i hela utvecklingsprocessen av Pyramid. Informationshanteringen i Pyramid är mycket flexibelt och anpassningsbart. I de olika rutinerna kan man anpassa vad som ska registreras, vad som ska synas och vad de olika användarna ska ha tillgång till.

Designstudion ger användaren möjlighet att lägga till, ta bort och flytta registreringsfält på ett enkelt sätt och därmed kan användaren anpassa rutinerna efter hens unika behov.

På ett enkelt sätt kan användarna anpassa informationshämtningen i de olika statistikstudiorna som finns i Pyramid. Där har användaren tillgång till tusentals olika sökkombinationer. Med få knapptryck så kan man snabbt exportera informationen till exempelvis Excel, eller visa siffrorna i en vacker graf.

Enkelheten gör att du som användare själv designar hur du vill att Pyramid skall fungera hos er.

Med Pyramid behöver du ej förlita dig på externa program för att få de funktioner du vill. I princip allt  du kan önska dig finns som en integrerad funktion i Pyramid. Detta oavsett om det gäller kassasystem, e-handel, PDA-lösning eller om du vill ha din telefon som arbetsredskap.

Hej, jag heter Tomas och hjälper till med support, sälj och IT-arkitektur av tekniska lösningar.
Ring gärna mig (08-514 849 50) om du har frågor eller funderingar om något - eller klicka här - så hjälper jag dig.