Office 365 Enterprise

Office 365 Enterprise

Office 365 finns i ett flertal utföranden. Vi hjälper dig till rätt svit anpassat efter dina krav och önskemål. 

Office 365 finns från 199 kr per användare och månad


I Office 365 Enterprise E3 ingår:


Välbekanta Office-verktyg
Office-sviten
Innehåller nu de nya Office 2016-programmen för PC och Mac.

Alltid de senaste versionerna av:

WordExPowOutNotepubSkypeAcc

- Fånga dina idéer på det sätt som passar dig bäst, med hjälp av tangentbord,     penna eller pekskärm.
- Du kan enkelt formatera information i Excel med verktyg som känner igen dina   mönster och automatiskt fyller i data.
- Infoga innehåll från PDF:er och skapa egna, snygga Word-dokument.


Office på datorer, surfplattor och telefoner
Office på datorer, surfplattor och telefoner
Få en komplett upplevelse Office-upplevelse, installerad på PC-/Mac-datorer, Windows-surfplattor, iPad®- och Android™-surfplattor, och på de flesta mobila enheter. Varje användare kan installera Office på fem PC-/Mac-datorer, fem surfplattor (Windows, iPad och Android) och fem telefoner.


Plus de här onlinetjänsterna:

Plus de här onlinetjänsterna
E-post och kalendrar
Använd professionella e-posttjänster i en välbekant Outlook-miljö som du kan öppna från skrivbordet eller en webbläsare med hjälp av Outlook Web App. Få en postlåda på 50 GB per användare och skicka bifogade filer på upp till 150 MB.

Avancerad e-post
Avancerad e-post
Använd funktioner för arkivering och bevarande av juridiska skäl plus ett obegränsat lagringsutrymme för efterlevnadsbehov. Använd också DLP-principer (Data Loss Prevention) för att upprätthålla efterlevnaden ännu bättre.

Kontrollera tillgången till dokument och e-post
Kontrollera tillgången till dokument och e-post
Azure Rights Management gör att du kan begränsa tillgången till dokument och e-post till vissa personer och hindra alla andra från att läsa eller redigera dem, även om dokumenten och e-posten skickas utanför organisationen.

Online-konferenser
Online-konferenser
Håll onlinemöten med ljud och bild genom att använda skärmdelning med ett klick och videokonferenser med HD-kvalitet.

Snabbmeddelanden och Skype-anslutning
Snabbmeddelanden och Skype-anslutning
Kommunicera med andra Skype för företag-användare via snabbmeddelanden, röstsamtal och videosamtal, och meddela din tillgänglighet med en närvarostatus. Dela närvaroinformation, snabbmeddelanden och ljudsamtal med Skype-användare.

Fillagring och fildelning
Fillagring och fildelning
Med OneDrive för företag får varje användare 1 TB personlig lagring i molnet, med åtkomst överallt och synkronisering med PC-/Mac-datorer för offlineåtkomst. Dela dokument enkelt internt och externt och bestäm vilka som får visa och redigera filerna.

Gruppwebbplatser
Gruppwebbplatser
Få enkelt åtkomst till och dela dokument med 10 GB ursprungligt lagringsutrymme plus 500 MB lagring per användare. Dela insikter via interaktiva rapporter med Excel Services och Visio Services, och visa dem på mobila enheter i webbläsare som har stöd för HTML5.

Socialt nätverk i företaget
Socialt nätverk i företaget
Med Yammer programvara för samarbete och affärsprogram kan dina anställda kommunicera med rätt personer, dela information mellan grupper och organisera projekten så att de kan genomföras snabbare och bättre.

Office Online
Office Online
Skapa och redigera dokument i Word, OneNote, PowerPoint och Excel direkt i valfri webbläsare

Professionellt digitalt berättande
Professionellt digitalt berättande
Med den nya Office 365-appen Sway skapar du enkelt medryckande, interaktiva webbaserade rapporter, presentationer, nyhetsbrev, kurser och annat – i telefonen, på pekplattan och i webbläsaren. Sway-presentationer är lätta att dela – och de tar sig bra ut på alla slags skärmar.

Mobilitet
Mobilitet
Synkronisera e-post, kalender och kontakter, nå SharePoint-platser och visa och redigera Office-dokument med Office Online från webbläsaren i Windows Phone-, iOS- och Android-enheter.

Företagshantering av program
Företagshantering av program
Förenkla hanteringen av appar i din organisation med grupprinciper, telemetri och aktivering av delade datorer.

Sökning och identifiering
Sökning och identifiering
Håll dig uppdaterad. Sök efter och identifiera innehåll på Office 365 baserat på anpassade insikter. Office Delve är den första funktionen som drivs av Office Graph, en samling analyserade signaler eller insikter som registrerats från varje användares beteende och relationer till innehåll, ämnen och kontakter.

Företagsvideoportal
Företagsvideoportal
Hantera enkelt videor inom organisationen. Office 365 Video är en destination för hela företaget för uppladdning, delning och identifiering av videor, med smidig uppspelning på alla enheter.

Integrering av röstmeddelanden (Unified Messaging)
Integrering av röstmeddelanden (Unified Messaging)
Stöd för värdbaserade röstmeddelanden med automatisk dirigering. Röstmeddelanden spelas in på Exchange Online och användarna kan öppna dem från Outlook, Outlook Web App och kompatibla mobiltelefoner.

Avancerade efterlevnadsverktyg
Avancerade efterlevnadsverktyg
Med eDiscovery Center kan du söka samtidigt i alla postlådorna för SharePoint, Skype för företag och Exchange. eDiscovery är integrerat med avancerade funktioner för bevarande och arkivering, vilket möjliggör lokal juridisk arkivering och ärendebaserade projekt.

Business Intelligence som självservice i Excel
Business Intelligence som självservice i Excel
Gör mer med ett verktyg du redan känner till: Excel. Identifiera och anslut till data med Power Query. Skapa modeller och analysera data med Power Pivot, och visualisera dina insikter i interaktiva rapporter och kartor med Power View och Power Map. Mer information Power BI för Office 365 är en separat tjänst som du kan använda till att enkelt konfigurera ett onlinegalleri för dina Excel-rapporter så att alla i din organisation får tillgång till rapporterna, kan dela insikter om innehållet och samarbeta var som helst och på vilken enhet som helst.

Appar för Office och SharePoint
Appar för Office och SharePoint
Nya tredjeparts- och kundutvecklade appar fungerar med Office och SharePoint så att du får tillgång till webbtjänster direkt i dina dokument och på dina webbplatser.


I alla Office 365 Enterprise-abonnemang ingår:


Tillförlitlighet
Tillförlitlighet
Du kan tryggt lita på att tjänsterna alltid är tillgängliga genom ett serviceavtal med en ekonomisk garanti som garanterar 99,9 procents tillgänglighet.

Säkerhet
Säkerhet
Tack vare banbrytande säkerhetsrutiner med förebyggande skyddsövervakning i fem lager kan du garantera att dina kunders data är trygga i dina händer.

Sekretess
Sekretess
Dina data tillhör dig. Vi skyddar dina data och din integritet.

Administration
Administration
I administrationsportalen kan IT-avdelningen använda detaljerade konfigurationsalternativ för tjänsterna, antingen via en onlineportal eller via automatisk hantering med PowerShell-kommandon. Du kan använda administratörs-appen för att hantera tjänsterna även när du inte sitter vid skrivbordet.

Uppdaterat
Uppdaterat
Du behöver inte betala för versionsuppgraderingar – de ingår i abonnemanget. Nya funktioner distribueras till Office 365-kunder i en IT-konfigurerbar miljö.

Integrering med Active Directory
Integrering med Active Directory
Hantera användarinloggning och behörigheter Enkel inloggning och synkronisering med Active Directory.

Support
Support
IT-support via telefon dygnet runt. Om du har ett ärende som inte är så akut kan du skicka en supportfråga direkt från administrationsportalen.

Intresserad?

Vill du veta mer?

Fyll i dina personuppgifter så kontaktar vi dig.
Hej, jag heter Tomas och hjälper till med support, sälj och IT-arkitektur av tekniska lösningar.
Ring gärna mig (08-514 849 50) om du har frågor eller funderingar om något - eller klicka här - så hjälper jag dig.