Om Wiig Data

Wiig DATA arbetar med försäljning och implementation av affärssystem till små och medelstora företag sedan slutet av 80-talet. Med vår långa historia har vi under årens lopp skaffat oss gedigen erfarenhet av många branscher och frågeställningar.

Totalansvar och långsiktiga relationer
Wiig DATA har framgångsrikt skapat mångåriga relationer med kunder, både Pyramidkunder och kunder där vi har totalansvar för IT-infrastrukturen. Vi har varit i branschen sedan början av 80-talet vilket har gett oss en gedigen erfarenhet av installationer inom de flesta olika verksamhetsområden. De branscher som våra kunder återfinns i är inom tillverkning, handel, service, tjänstesektorn, entreprenad och butik. Vi vet alltså att ingen installation är den andra lik. Detta ställer stora krav på att vi är flexibla och har en stor förståelse för de olika branschspecifika behov och problem som uppstår. Ett kvitto på att vi har lyckats med detta är alla de kunder som har funnits med oss i tiotals år.

Pyramid Business Studio
Fröet till dagens Pyramid kom redan 1987 (Wiig DATA levererade till kund nr 3). Idag har Pyramid utvecklats till ett komplett affärssystem för de flesta branscher och har levererats till över 7000 kunder varav Wiig DATA, som är Unikums största återförsäljare, stått för drygt 10 %.
Pyramid Business Studios har en mångfald av funktioner som kan mixas till ditt företags specifika behov och anpassas till den enskilda användaren. Tillsammans med ett tydligt gränssnitt ger detta ett mycket användarvänligt affärssystem.

IT-infrastruktur
Vi arbetar med helhetslösningar inom IT och de tre grundpelarna är; IT-infrastrukturen, Pyramid Business Studio och Support/Utbildning.
Vår IT-infrastruktur inbegriper leverans av serverlösningar, med om så önskas drift och supportansvar. Vi erbjuder även hostade och virtuella serverlösningar i samarbete med flera leverantörer.

Support
Den kanske viktigaste delen av Wiig DATA:s totalkoncept är stödet som vi ger i kundens löpande verksamhet. En god support från en partner som kan er verksamhet ger er goda förutsättningar att nyttja Pyramid på bästa sätt. Vår supportverksamhet hanterar både Pyramidsupportfrågor och teknikfrågor.
Wiig DATA har lång erfarenhet av utbildning och har sedan lång tid, i egen regi, tagit fram och genomfört Pyramidkurser åt våra kunder. Kurserna kan, beroende på situation, ha olika syften och utformning och är ett bra komplement till företagsanpassad konsulthjälp. Vi vill vara med och öka företagsintelligensen i alla led.

Intresserad?

Vill du veta mer?

Fyll i dina personuppgifter så kontaktar vi dig.
Hej hej! Jag heter Tomas och hjälper till med support, sälj och IT-arkitektur av tekniska lösningar.
Ring gärna mig (08-514 849 50) om du har frågor eller funderingar om något - eller klicka här - så hjälper jag dig.