Pyramidkonsult

Konsult på affärssystemet Pyramid

Pyramid är marknadsledande inom sitt segment och omfattar alla områden i ett modernt affärssystem, allt från de mer traditionella såsom ekonomi, logistik, CRM, e-handel till program anpassade för mobiltelefoner.

Arbetsuppgifter
Som konsult på affärssystemet Pyramid kommer du att lära dig enormt mycket om olika branscher och verksamheter. Du kommer att få träffa många spännande människor och hela tiden få möta nya utmaningar.

Du kommer att få jobba med längre implementeringar, kortare rena utbildningsinsatser och en hel del stöd och support mot våra kunder. 

Om intresse finns kan även en del programmeringsarbete ingå.

Säkerligen har du jobbat en hel del i flera olika affärssystem och troligen även i Pyramid,kanske även som systemansvarig.

Formella krav
- Gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning
- Erfarenhet från konsultverksamhet (mycket meriterande)
- Relevant kunskap inom Affärssystem
- Erfarenhet av affärssystemet Pyramid (mycket meriterande)
- Körkort

Personliga egenskaper
Vilken bakgrund du har kan variera. Någonstans i botten har du säkert goda ekonomikunskaper och relevant utbildning men din erfarenhet kan även ligga inom logistik eller andra områden som ett modernt affärssystem består av. Naturligtvis värdesätter vi kunskaper i Pyramid mycket högt.

Då du kommer att representera företaget gentemot våra kunder är dina personliga egenskaper viktiga. Vi tror du har en stor vilja och förmåga att lära och även den pedagogiska talang som krävs för att lära ut. Jobbet ger dig även möjlighet att utnyttja din analytiska förmåga då du måste sätta dig in i kundföretagets behov för att kunna ge bra rekommendationer. 

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna oss.

Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@wiigdata.se 

Intresserad?

Vill du veta mer?

Fyll i dina personuppgifter så kontaktar vi dig.
Hej, jag heter Tomas och hjälper till med support, sälj och IT-arkitektur av tekniska lösningar.
Ring gärna mig (08-514 849 50) om du har frågor eller funderingar om något - eller klicka här - så hjälper jag dig.