Vad säger våra kunder?
Sebastian Emmerstrand
, Logistikchef, BERGFALK & Co:

När ett företag växer med den hastighet som Bergfalks gjort är det verkligen bra att kunna göra det i samma affärssystem.

Varje gång våra krav och önskemål har ökat har det funnits en modul i Pyramid som matchar detta.
För att få till det där sista har vi ibland valt att göra anpassningar som Wiig DATA hjälpt oss med.

Om Bergfalk & Co
Sedan 1840 har Bergfalk & Co förälskat sig i bra råvaror.
Familjetraditionerna lever nu kvar i moderna lokaler där vi varje dag levererar det bästa till våra kunder.

Genom att möta efterfrågan på kvalité, leveranssäkerhet, miljö och engagemang bidrar vi till att de som älskar att laga mat får den bästa av restauranggrossister att samarbeta med.
Lika hårt som du arbetar för att laga den godaste maten, lika hårt arbetar vi för att alltid vara den bästa leverantören.Pierre Zuber, IT- och kvalitetschef, Pahlén AB:

Vårt samarbete med Wiig DATA AB började redan på 80-talet och de har allt sedan dess varit vår leverantör av IT-utrustning, programvara och relaterade tjänster. Vi installerade Pyramid 1997 och hela tiden när vi har vuxit och fått större behov har det alltid funnits moduler och funktioner att lätta till i Pyramid för att lösa dessa. Ett stort plus med Pyramid är de användarvänliga gränssnitten. Programmet ger dig möjligheter till bra överblick och vid behov finns rutiner för både import och export av data mot andra system.

Just att Pyramid hela tiden utvecklats har varit mycket positivt för oss.

Pahlén AB är ett genuint svenskt företag med 50 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för swimmingpooler. Vår målgrupp är såväl små privata pooler som stora offentliga anläggningar. Produkterna tillverkas i vår fabrik i Upplands Väsby och exporteras till mer än 70 länder.


Daniel Grönberg
, VD/Ägare KMG Maskinservice:

KMG Maskinservice har sedan starten 1978 alltid arbetat med att leverera ett högt kundvärde. Pyramid har, sedan konsultstudion släpptes, blivit en enormt viktig del av vårt dagliga arbete. Vi har gjort anpassningar för att förenkla all hantering från serienummerhantering, serviceorder och orderhantering till kontrakt och bokföring.

Sedan 1997 har vi arbetat tillsammans med Wiig DATA har i stort sett alla frågor gällande vår datamiljö.
Tidsbesparingen vi har fått med anpassningarna som byggts för att återbetalningstiden för Wiig DATAs nedlagda tid blir kort.

2011 fördjupades samarbetat då Wiig hjälpte oss med stora anpassningar i Pyramid.
Det aktiva samarbetet, engagemanget för att utveckla så effektivt och enkelt som möjligt har varit en stor avlastning för mig. Personalens förståelse för vårt arbetssätt och en snabb hantering då peoblem uppstår för Wiig DATA till en av våra nyckelleverantörer.